Elektronisch sluitwerk

Van slagboom tot koffieautomaat

Nobbe Interieurbouw verzorgt het elektronisch sluitwerk voor winkels en voor de utiliteitsbouw. Nobbe Interieurbouw werkt met het Dialock identificatie- en sluitsysteem. Dit systeem functioneert op de zogenoemde transpondertechnologie: het verzenden, ontvangen en reageren op een elektromagnetisch signaal. Centrale rol daarin speelt de key-tag. Dat is een individueel geprogrammeerde sleutel, waarin de toegangsrechten zijn opgeslagen. De key-tag werkt contactloos en geeft toegang tot alle ruimtes waar de gebruiker mag komen. Elektronisch sloten worden toegepast in: vitrines, lockers, deuren van hotelkamers, kantoren en opslagruimtes. Maar ook in slagbomen van parkeerplaatsen.

Het Dialock-systeem is uiterst flexibel en veilig. De opgeslagen gegevens en toegangsrechten worden centraal beheerd. Ze kunnen à la minute worden aangepast en zo nodig onmiddellijk gewist. Aan het Dialock-systeem kunnen ook andere functies worden gekoppeld zoals tijdregistratie en betaalfuncties, zelfs voor de koffieautomaat!

Elektronisch sluitwerk is ideaal voor: winkels, hotels en resorts, ziekenhuizen en zorginstellingen, overheidsgebouwen, kantoren, fabrieken en sportaccommodaties.

Meer info >>>

 

Alle sloten in één key-tag

Alle sloten zijn toepasbaar in elke situatie en in elke combinatie, zodat u maar één key-tag nodig hebt om zowel de toegangsdeuren als het meubilair af te sluiten. In bedrijven, op kantoren, maar ook bij u thuis!

U hebt de keuze uit verschillende modellen:

1

key-fob

Klein formaat key-fob van kunststof, voorzien van een gat om aan een sleutelbos te hangen.

3

key-tag

Key-tag van hard kunststof, voorzien van een metalen ring om aan een sleutelbos te hangen.
Geschikt om te bedrukken of te graveren.

6

key-card

Creditcardmodel key-card van kunststof. Deze key-card kan blanco worden geleverd en met bedrukking.

4

key-armband

Key-armband van hard kunststof. Ideaal voor gebruik in sauna of zwembad.