Elektronische meubelsloten

EFL-41 Schuifdeurslot foto
EFL-41 Schuifdeurslot
EFL-1 Meubelslot
EFL 80 ladesluiting
EFL-3 Meubelslot

Vitrines

Elektronische meubelsloten zijn ideaal voor het afsluiten van vitrines. Verschillende sloten en sleutels zijn niet meer nodig, want met een elektronisch slot bepaalt u nu heel eenvoudig wie wel en wie geen toegang heeft tot een bepaalde vitrine. Een elektronisch slot werkt op een elektronische sleutel, ook wel key-tag genoemd. Alleen de mensen die middels de key-tag bevoegd zijn, hebben toegang tot de betreffende vitrines.
Er zijn speciale meubelsloten voor vitrineschuifdeuren, waarbij het slot in de onderste looprail weggewerkt is. Voor draaideuren en laden in vitrines zijn 2 typen beschikbaar. Voor laden alleen zijn er ladegeleiders inclusief slot.

Alle soorten vitrines kunnen klantspecifiek op maat ontworpen en gemaakt worden en worden voorzien van een elektronisch sluitsysteem.

Lockerlock LL 100 toepassing
Lockerlock LL 100

Lockers

Voor lockers in bijvoorbeeld: wellness-centra, sportaccommodaties, personeelsruimten of opbergruimten op flexibele werkplekken, is een speciaal elektronisch meubelslot verkrijgbaar. Deze werkt stand-alone op batterijen en de sleutel is compatible met andere sloten. Dit slot is eenvoudig te monteren en te programmeren.

Voordeel van dit type slot is dat er geen stroom en bekabeling naar de kast hoeft en daarom ingebouwd kan worden in bestaande lockers!

EFL-1 Meubelslot

Doorgeefkasten

Het is ook mogelijk om door middel van een elektronisch sluitsysteem een doorgeefkast te maken, waarbij er maar 1 deur tegelijk open kan en mag. Dit systeem wordt bijvoorbeeld in ziekenhuizen en apotheken toegepast, maar kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt.